Casa de Petrecere a Morosenilor

Casa de Petrecere a Morosenilor,  cea mai grandioasa si primitoaere sala, este situata in inima Maramuresului istoric in comuna Oncesti la 6 km de Sighetu Marmatiei si la 60 de km de Baia Mare. Este o sala dedicata evenimentelor organizate si este cunoscuta de toti Romanii din tara si de peste hotare si este reprezentativa prin cele mai mari si cu staif revelioane din Romania cat si pentru petrecerile private.

Sala este clasificata atat ca restaurant cat si sala de evenimente cu capacitate de 1000 de persoane care cuprinde spatiu de dans pentru diverse evenimente cum ar fi nunti, botezuri, conferinte, targuri, gala de prezentare a modei, a portului popular si alte evenimente de natura institutionale cat si private.

Sala este dotata cu o bucatarie moderna si spatioasa in care se pot gati numeroase feluri de mancare la o capaciate de 1000 de persoane intr-o singura zi, poate fi conectata pe gaz, curent electric si lemne.

Casa de petrecere a Morosenilor fost construita in 2014 si cuprinde sala de 1200 mp, bucataria si un coluar de servire de 240mp, 3 dormitoare cu trei bai, o scena de 100 locuri cu 2 camere, 2 terase exterioare grandioase  si 20 de grupuri sanitare, plus doua grupuri sanitare dotate cu dusuri pentru personal. Sala ofera conectarea gratuita la internet avand o arie de acoperire de 1000 de utilizatori. Aceasta dispune si de o parcare prorpie imensa iluminata, impresmuita si securizata cu camere de supraveghere in care pot parca peste 700 de autoturisme.

Voie buna la Casa de Petrecere a Morosenilor